Magnetismul terestru

Cercetarile arata ca Pamantul nostru este un urias magnet cu un camp magnetic deosebit de puternic. Acest camp scade in intensitate cu cat urcam mai sus in spatiul cosmic, astfel ca la distanta de 8-14 raze terstre el ajunge de 10000 ori mai redus. In acest fel, intreaga lume vie si nevie este in acest camp, iar slabirea sa are efecte certe nefavorabile, deoarece fara acest camp magnetic viata nu ar putea exista in forma sa actuala pe planeta noastra. Dar, efectele acestul camp sunt mult mai mari decat s-ar crede: este un fel de umbrela care abate radiatiile cosmice nocive, solare, etc. Va dati seama dumneavoastra ca fara acest camp pe post de umbrela binefacatoare ar fi fost de mult afectate structurile vii, deoarece ar fi afectat proteinele si acizii nucleici? Si nu uitati ca acesti acizi atat de complecsi si exacti in strucurile lor poarta intregul mesaj despre tot ce se refera la fiecare dintre noi!
Practic, fara aceasta umbrela binefacatoare intreaga lume vie ar disparea ori s-ar modifica genetic!

In mediul inconjurator exista nenumarate semnale bioenergetice active, dar cele mai importante sunt: undele Schumann, undele geomagnetice si radiatia solara. Pamantul este inconjurat de ionosfera, care are aproximativ 100 km inaltime. Spatiul vast dintre ionosfera si suprafata pamantului se comporta ca o enorma cavitate rezonanta electromagnetica, asemeni cutiei de rezonanta a unui instrument muzical. Aceste unde electromagnetice rezonante sunt cunoscute sub numele de Undele Schumann, dupa descoperitorul lor, fizicianul W. O. Schumann.
Forma de unda primara (prima armonica) are o frecventa de 7,8 Hz. Exact aceeasi frecventa este prezenta si in hipotalamus, principalul centru de control al creierului uman (regiunea din creierul nostru responsabila de capacitatea de concentratie si atentie). Scoarta terestra contine 64 de elemente, cunoscute sub numele de „elemente reziduale”. Fiecare dintre aceste elemente este caracterizat de propriul sau tip de vibratii. Campul magnetic al Pamantului este influentat de aceste vibratii, „modularea” rezultata fiind cunoscuta sub numele de unde geomagnetice. Scoarta terestra contine aceleasi materiale minerale ca si cele existente in hematiile din sangele corpului uman. Relatia dintre ele este aproape aceeasi.Se cunoaste ca Pamantul are un camp electromagnetic de inductie de 2×10-4 Tesla, omul fiind adaptat la aceasta intensitate. Lipsa sau micsorarea campului au ca efecte cresterea in inaltime a plantelor, si apoi caderea lor in “colaps”, implicit moartea lor. La animale s-a observat ca prin micsorarea campului magnetic sau reducerea la zero, acestea au crescut nearmonios, si dupa un timp relativ scurt, au devenit irascibile, prezentand semne de boala, asemanatoare turbarii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: