Tipurile de Elevi

Sunt 10 tipuri de elevi in lumea asta :

 • elevul mai mult de atât : – Cunoscut de majoritatea sub denumirea de ‘tocilar’ . Este acel elev care are notă mare chiar şi la obiectul care-l urăşte (ex. Dacă eu aş avea 9 sau 10 la Română sau Istorie, aş fi sigur tocilar) . Nu intru în detalii că nu-i nevoie.
 • elevul normal : – Cel care învaţă atât cât trebuie, care chiuleşte dar se încadrează în limita absenţelor semestriale (adică, are absenţe multe dar şi nota 10 la purtare) , care nu îşi face temele decat dacă va şti că va fi controlat la ele…
 • elevul care-şi îneaca amarul : – Cel care dacă ia o notă proastă, vine mahmur a doua zi la şcoală. Sau chiar şi făra acea nota…
 • elevul Y!M : – Este acel elev care cere temele prin intermediul Yahoo Messenger-ului, dă buzz non-stop colegilor şi trimite mass-uri cu întrebari legate de orarul de a doua zi, dar care nu-şi învaţă niciodată nimic (eventual preferă să pună o poză în plus pe hi5) .
 • elevul dărâmat : – Cel care stă toată ziua la şcoală cu capul pe bancă, iar când ajunge acasă se culcă şi doarme cât poate .
 • elevul inexistent : – Este cel care are multe absenţe în catalog (de ordinul zecilor) şi care este expert în scrierea cererilor (si printarea scutirilor) evident, false .
 • elevul care nu are ce face vara : – Profesorii îi spun mai mereu la sfârşit de an că urmează a se reîntâlni în vara ce urmează .
 • elevul cool cu caracter de cur : – Acela care merge pe holurile şcolii/liceului bazat, ca şi cum ar avea 100 ţigani în spate, care se crede macho-man şi care, binenţeles, nu are vreo legatură cu şcoala (ca instituţie de învăţământ) .
 • elevul exemplar : – Nu prea există, dar e cel care este apreciat de toţi profesorii si colegii pentru ceea ce este, şi care nu are tendinţe de a deveni ‘elev mai mult de atât’ .
 • elevul mixat : – Care are câte puţin din toate cele de mai sus…
 • Scris de RedBoy

  Reclame

  6 răspunsuri to “Tipurile de Elevi”

  1. redboy Says:

   am imaginatie… nu ? 😀

  2. Betivu Says:

   mda :))

  3. OLiX Says:

   la naiba, eu am fost un elev normal ?? nu cred ca-s asa normali aia care-si fac temele doar daca stiu ca vor fi controlati..

   Cat de normal poti sa fii daca iei catalogul de pe masa si faci o tura de clasa cu profesoara alergand dupa tine ?

   Sau cum e sa aduci un CD la ora de info, pe care erau niste mp3-uri cu MAFIA, profa de Info le aude, se duce la director, iar a 2-a zi aude toata scoala ca tu ai adus materiale pornografice in scoala ? :))

   Adica eu nu vrea sa ma simt chiar asa normal !

  4. de3de3 Says:

   ai dreptate…:))
   chiar astia sunt…

  5. eukristian Says:

   foarte interesant . eu cred ca m-as incadra in al treilea sau al doilea

  6. Nikoxz Says:

   sa’nteleg ca tu esti elevul inexistent ? :))

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  w

  Conectare la %s


  %d blogeri au apreciat asta: