Mesaje si statusuri noi de Valentine’s Day

1. Fiecare suflare a mea, fiecare gest reflecta tot mai mult dragostea ce ti-o port. Nu trece secunda in care imaginea ta sa nu-mi perturbeze gandurile si ca un fior sa nu ma faca sa tresar si sa tanjesc dupa dulcele tau sarut.
2. Azi e ziua noastra, e ziua iubirii care ne-a antrenat in atatea clipe nemasurabile de fericire necontenita si iubire angelica. Iar cu ocazia acestei zile, din suflet vreau sa-ti urez zile pline de iubire, de fericire si implinire.
3. Fie ca iubirea ce ne leaga, sa nu se disipe niciodata si sa se pastreze vesnic. Sa facem din ea un model pentru a-l oferi si celorlalti, precum o lectie de iubire adevarata tuturor celor ce inca nu traiesc destul de intens dragostea de care au parte, “sa daruim totul, sa sacrificam totul fara speranta de rasplata”.
4. Sa ma faci cea mai fericita fiinta, sa traiesc pentru totdeauna in al noualea nor asa cum ma faci sa traiesc acum. Niciodata sa nu uitam cuvintele ce ne incanta ziua, simple si minunate, spuse in cel mai calduros mod, sa nu uiti niciodata sau sa incetezi a spune TE IUBESC!
5. Sa iubesc, sa te iubesc si iarasi sa iubesc fiinta ce imi este alaturi zi de zi, clipa de clipa… asta este ceea ce-mi doresc! Fie ca mereu sa traim in aceeasi aura plina de nebunii facute din iubire, fie ca timpul si batranetile sa nu ne desparte ci dimpotriva sa ne aproprie si mai mult!
6. Sa aveti cu totii parte de un Valentine’s Day in care iubirea sa va inconjoare si sa va coopteze in jocul ei nastrusnic si inocent.
7. Lasati-va purtati pe aripile iubirii, uitati de toate rautatile ce ne inconjoara, doar iubiti si veti fi iubiti!
Mesaje si statusuri noi de Valentine’s Day

Lasă un comentariu